Visit Lammin joulukalenterissa aukeaa luukku joka päivä!

Joulun odotus alkaa ensimmäisestä adventista. Siinä auttaa adventti- tai joulukalenteri, jonka luukun saa avata joka aamu. Visit Lammi tarjoaa aikuisille mukavan joulukalenterin sosiaalisessa mediassa. Seuraa Visit Lammin Instagramia ja Facebookissa Lammilaiset-sivua, saat kivoja yllätyksiä jokaisena joulukuun päivänä.

VisitLammi julkaisee tänä jouluna virtuaalisen joulukalenterin Instagramissa ja Facebookin Lammilaiset-sivulla. Joka aamu avautuu luukku yhtäaikaisesti kummallakin sivulla ja luukusta paljastuu päivän viesti. Insta tavoittaa yli 500 ja Lammilaiset-sivu lähes 2000 lammilaista sekä ulkolammilaista.

Yritykset ja yhteisöt ovat saaneet osallistua valitsemalla joulukuun päivän tai päiviä, jolloin haluavat tarjota asiakkailleen jotain erityistä. Esimerkiksi tarjouksen, tarjoilun, yllätyksen – vain mielikuvitus on rajana! Ajankohdan, määrän, tavan jokainen osallistuja päättää itse. Yritys voi myös määritellä julkaisussa koodin, jota vastaan tarjouksen saa käyttöönsä, ja voit seurata viestin läpimenemistä.

Vapaana on enää muutamia luukkuja, mutta ota yhteyttä jos olet kiinnostunut! visitlammi@gmail.com

 

Vastaa