Visit Lammin heijastinpuut ovat kaikkia varten

Heijastinpuusta kuka tahansa voi ottaa heijastimen omaksi tai lainaan, puuhun voi lahjoittaa ylimääräiset heijastimet. Visit Lammi on sopinut Lamminraitin varrella ABC:n kylmäaseman kohdalla olevien kolmen pienen kuusen käytöstä heijastinpuina Osuuskauppa Hämeenmaan kanssa.

Talven pimeys yllätti jälleen kaikki tuossa lokakuun loppupuolella. Ehkä talviaikaan siirtymisellä oli jotain osuutta asiaan, yhtäkkiä illat olivatkin kovin pimeitä. Liikenteessä syntyi läheltä piti -tilanteita, ja niistä raportoitiin muun muassa Lammin kuulumiset -ryhmässä ja monilla muillakin Facebookin foorumeilla.

Visit Lammin työryhmä alkoi suunnitella heijastinpuuta Lammille, sellaisia oli perustettu muuallekin jo aiemmin. Saimme Osuuskauppa Hämeenmaan kiinteistöpäälliköltä luvan ripustella heijastimia ABC:n kylmäaseman vieressä oleviin kolmeen pieneen kuuseen. Heti, kun olimme julkaisseet heijastinpuiden sijainnin, yksityiset ihmiset alkoivat lahjoittaa heijastimia puun oksille.

Jossain lähikunnassa kävi niin, että kun heijastimet oli heijastinpuuhun ripustettu, seuraavana päivän oksat olivat tyhjinä. Tällaisen tilanteen varalle vetosimme yrityksiin, ja pyysimme lahjoituksia. Niitä saatiin todella kivasti, kiitos kaikille lahjoittajille! Heijastimia riittää oksille ripustettavaksi koko pimeän kauden ajaksi.

Heijastimia lahjoittivat:

Kuura Monipalvelut
LähiTapiola LoimiHäme
KR-puupalvelu
Lammin Säästöpankki

Mikä on heijastinpuu?

Heijastinpuu on kirkonkylällä ABC:n kylmäaseman lähettyvillä olevat kolme pientä kuusipuuta. Kuka tahansa voi tuoda ylimääräiset heijastimensa puun oksille. Kuka tahansa voi ottaa puun oksalta heijastimen, joko omaksi tai lainaan. Tärkeintä on, että kukaan ei pimeile vaan näkyy pimeässä!

 

Vastaa