Visitlammin Joulukalenteri 2021

Yhteismarkkinointia uudella otteella. Visit Lammi haluaa puhaltaa uutta puhtia oman pitäjän joulumarkkinointiin virtuaalisella joulukalenterilla. Pienellä markkinointimaksulla pääsee mukaan!

VisitLammi julkaisee tänä jouluna virtuaalisen joulukalenterin Instagramissa ja Facebokin Lammilaiset-sivulla. Joka aamu avautuu yhtäaikaisesti Instagramissa ja Facebookissa luukku, josta paljastuu päivän viesti. Insta tavoittaa yli 500 ja Lammilaiset-sivu lähes 2000 lammilaista sekä ulkolammilaista.

Voit osallistua valitsemalla joulukuun päivän tai päiviä, jolloin haluat tarjota asiakkaillesi jotain. Esimerkiksi päivän, viikon tai koko joulukauden hyvän tarjouksen, tarjoilun tai yllätyksen – vain mielikuvitus on rajana! Ajankohdan, määrän ja tavan päätät itse. Jos haluat, voit määritellä julkaisussa koodin, jota vastaan tarjouksen saa käyttöönsä, ja voit näin seurata viestin läpimenemistä.

Ota yhteyttä niin mietitään sinulle paras joulukalenteripäivä. Tarvittaessa autamme kuvaamisessa. Kalenteriluukun kuvaan lisäämme jouluiset kehykset päivämäärän numerolla. Jouluaaton olemme varanneet Lammin seurakunnalle, mutta muuten luukuja on vielä hyvin vapaana.

Visit Lammin markkinointimaksu 50 € + alv/kalenteriluukku.

Kysy lisäävisitlammi@gmail.com ja
Susanna Mattila: 040 5281989, Maarit Vuoritie: 044 5617029

 

 

Vastaa