Artikas.org on avattu – kulttuurinalan toimijoiden yhteisöalustalle voi nyt liittyä

Artikas.org on avattu – kulttuurinalan toimijoiden yhteisöalustalle voi nyt liittyä

Yhteisöissä on voimaa! Artikas tuo digitaalisen yhteisöllisyyden ulottuvillesi. Artikas-yhteisöt ovat käsityön, muotoilun ja taiteentekijöiden kohtaamispaikka. Artesaanit, muotoilijat ja taiteilijat puurtavat yleensä yksin tahoillaan. Yhteisön kaipuu voi olla yllättävä seuralainen. Nyt yhteisö löytyy verkosta, osoitteesta Artikas.org. Artikas.org on paitsi verkkokauppa ja blogialusta myös kulttuurinalan toimijoiden yhteisöalusta.

Moni myy tuotteitaan työhuoneelta tai messuilla ja tapahtumissa. Jos verkkokauppa onkin, onko aikaa sen ylläpitämiseen? Sinun ei tarvitse olla nettiosaaja, jotta voit myydä tuotteitasi kaupassamme. Me autamme.

Sinulla ei tarvitse olla satoja tuotteita ollaksesi verkkokauppias. Artikas.orgissa voit myydä vaikkapa vain kahta, kolmea eri tuotetta. Tai sitten kymmeniä, satoja, tai niin paljon kuin niitä olet tuottanut.

Yhdessä tuomme käsityöläisyyden, muotoilun ja taiteen kaikkien ulottuville. Ainutlaatuista ja uniikkia, tuotteita, joita et muualta löydä. Meillä ei ole suurta keskusvarastoa, vaan kaikki tuotteemme tulevat luoksesi suoraan tekijöiltä.

Artikas.org vaatii kirjautumisen ja se on ilmaista. Liity nyt ja tule osaksi Artikas-yhteisöä – tai luo omasi!

1 kommentti

  1. WordPress-kommentoija says:

    Hei, tämä on kommentti.
    Poistaaksesi kommentin, kirjaudu sisään ja lue artikkelin kommentit. Jokaisen kommentin kohdalla on linkki, josta voit halutessasi muokata tai poistaa kommentin.
    Kommentoijien avatarit tulevat Gravatarista.

Vastaa