Miten muokkaan profiiliani?

Tässä blogikirjoituksessa neuvomme, miten muokkaat profiilisi hauskan näköiseksi. Pienellä vaivannäöllä pääset vaikuttamaan siihen, miltä yhteisömme näyttää. Mitä useammalla kirjautuneella on profiilikuvana ja kansikuvana jotain muuta kuin harmaat oletuskuvat, sitä hauskemmalta yhteisömme näyttää.

Ensimmäiseksi sinun kannattaa valita profiilikuva itsellesi. Jos olet kirjautunut yhteisösi nimellä, se voi olla yhteisösi logo. Jos olet kirjautunut omalla nimelläsi, voit laittaa itsestäsi kivan kuvan pyöreään profiilikuvaan. Kuvan ei tarvitse olla kasvokuva. Vain mielikuvituksesi on rajana!

Miten profiilikuva sitten lisätään? Lähdetäänpä alusta, eli tunnuksen luomisesta.

Kuva 1: Luo itsellesi Artikas-tunnus etusivulla kohdasta Liity yhteisöön. Saat auki kuvan näkymän. Valitse käyttäjätunnus ja salasana, ja kirjoita muut tiedot. Käyttäjätunnus voi olla muukin kuin oma nimesi. Muista tallettaa käyttäjätunnus ja salasana, jotta pääset kirjautumaan uudestaan sivustolle. Kun olet täyttänyt tiedot, klikkaa Rekisteröi ja avaa sähköpostisi.
Kuva 2: Kun olet kirjautunut, saat sähköpostiisi oheisen vahvistusviestin. Klikkaa kohtaa Aktivoi tilisi. Jos viestiä ei muutaman minuutin kuluessa ala kuulua, tarkista roskapostikansiosi. Joidenkin sähköpostiosoitteiden kohdalla on ilmennyt ongelmia, mutta palveluntarjoajan taholta vakuutetaan, että asian pitäisi olla jo kunnossa. Jos sähköpostia ei muutaman minuutin odottelunkaan jälkeen löydy edes roskaposteista, ota yhteyttä Artikas-tukeen: asiakaspalvelu@artikas.fi.

 

Kuva 3: Kun olet aktivoinut tilisi, selaimeesi aukeaa tämä näkymä. Klikkaa kohtaa Tilisi.

 

Kuva 4: Kohtaa Tilisi klikkaamalla saat auki tämän näkymän. Sitten vaan täyttämään tietoja! Lopuksi klikkaa Päivitä tili.

 

Kuva 5: Nyt pääset muokkaamaan profiilisi kauniiksi! Oikealla näet rattaan kuvan, joka kuvassa on klikattu auki. Valitse sieltä Muokkaa profiilia.

 

Kuva 6: Klikkaa pyöreätä profiilikuvaa, ja saat auki lataustyökalun. Kun klikkaat Lataa, pääset valitsemaan koneesi tiedostoista haluamasi kuvan profiilikuvaksi. Lopuksi paina Käytä. Kansikuvan voit valita samalla tavalla. Klikkaa ensin harmaata kuvaa, ja valitse sitten koneesi tiedostoista haluamasi kuva. Kansikuvana toimivat parhaiten vaakakuvat.
Kuva 7: Kun olet valinnut kuvat, kerro hieman itsestäsi. Päivitä profiili ja profiilisi on valmis! Kirjautuneena voit käydä kommentoimassa blogikirjoituksia. Jos haluat aloittaa itse bloggaajana, ota yhteyttä Artikas-tukeen.

Vastaa